Joomla Care™


Under loppet av ett år blir ungefär var 6:e Joomla-webbplats hackad. Av dessa så var ca. 80% inte uppdaterade vilket ledde till att man kunde utnyttja kända säkerhetsbrister och hacka webbplatsen. Oftast hackas webbplatser för att agera värd för nätfiske samt att använda webbhotellets resurser för att skicka tusentals spam - något som resulterar i att webbplatsen ofta blir avstängd samt att man kan få sin e-postdomän svartlistad tills dess att problemet är åtgärdat.

Att underhålla Joomla är ofta inte högst upp i "att göra listan". Dessutom kan det uppfattas som krångligt när uppdateringar inte genomförs korrekt och man måste leta efter orsaken. Vissa säkerhetsinställningar måste ibland ändras i samband med nya versioner och det kan vara svårt att utföra dessa om man inte har rätt kunskaper.

Med vår underhållstjänst Joomla Care™ ser vi till att er Joomla webbplats kontinuerligt hålls uppdaterad i takt med att system- och tilläggsuppdateringar blir tillgängliga. För bästa användarupplevelse och maximal säkerhet ser vi över att ni har rätt inställningar och skrivrättigheter. Utöver detta utför vi regelbunda virusscanningar och verifiering av Joomlas systemfiler för att undvika felmeddelande eller att webbplatsen inte fungerar som den skall.

Sammanfattat så kan ni med våran underhållstjänst sova gott på natten och fokusera helt på innehållet till era webbplatsbesökare! 

Systemuppdateringar

Vi ser till att er Joomla webbplats har de senaste systemuppdateringarna.

Virusscanning

Vi gör en virusscanning för att säkerställa att ingen skadlig kod gömmer sig i eller bland era filer.

Komponenter & plugins

Vi uppdaterar även era komponenter & plugins från 3:e partsleverantörer.

Verifiering av systemfiler

Vi verifierar Joomla installationens systemfiler så ingen fil saknas eller obehörigt har blivit ändrad.

Konfiguration

Vi säkerställer så ni har rätt konfiguration och serverinställningar för maximal säkerhet.

Rådgivning

Vi lämnar råd på övriga saker som vi anser kan vara värt att tänka på.

Beställ Joomla Care™ till er webbplats här.
Har ni frågor om tjänsten? Tveka då inte att kontakta oss.

Har du några frågor kring Joomla Care™? Ring oss på 08-5500 8600 eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.